Afspraak maken met Planl

Maak eenvoudig een afspraak bij ons via Planl 24 uur per dag 7 dagen per week. Dit kan via de Planl website van Planl.
Maak een afspraak

Spreekuren / Afspraken
Consult alleen op afspraak tijdens spreekuren. U kunt uw afspraak online maken. Dit kan 24 uur per dag 7 dagen per week. U krijgt een email ter bevestiging van uw Planl Utrecht. U kunt natuurlijk ook bellen iedere werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We reserveren voor u 10 minuten per consult en dit geldt voor een persoon, denkt u meer dan 10 minuten nodig te hebben en/of wilt u meerdere dingen bespreken, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. Indien u uw afspraak wilt afzeggen, verzoeken wij u dit tijdig te doen. Niet afgezegde afspraken worden wel geboekt.

Telefonisch spreekuur
Als u een korte vraag heeft of een uitslag wilt bespreken met de huisarts dan kunt u met de assistente afspreken dat u door de huisarts wordt teruggebeld. U kunt bellen met 030-7601301.

Wrattenspreekuur
Op aanvraag iedere dinsdag. www.huisartsdeuithof.nl

Uitslagen van bloed-, urine-,ziekenhuisonderzoeken U wordt geacht zelf te bellen om te informeren naar deze uitslagen.

Visites
Als u niet instaat bent om naar een van de praktijken te komen, kunt u telefonisch een visite aanvragen. Zolang het mogelijk is, ontvangen we u bij voorkeur op de praktijk omdat daar optimaal behandel- en onderzoeksmogelijkheden zijn.

Keuringen, vaccinaties en geneeskundig onderzoek
Op afspraak kunt u bij ons terecht voor keuringen voor verzekeringen, hypotheken en rijbewijzen. Wij voeren ook preventief geneeskundig onderzoek uit. Daarnaast voorzien wij in vaccinaties voor reizen en visa aanvragen. Bel 030-7601301 voor het maken van een afspraak.

Belangrijk
Het is voor ons belangrijk uw juiste contactgegevens te hebben. U kunt uw adres, telefoonnummers, verzekeringsgegevens en dergelijke makkelijk online aanpassen op www.huisartsdeuithof.nl.

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
24/7 - online afspraak maken via onze website
24/7 - online afspraken maken via planl webapp

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino