reisanamneseformulierreisanamneseformulier (21,6 kB)

REIZIGERSADVISERING EN VACCINATIES

U kunt bij ons terecht voor deskundige gezondheidsadviezen, voorlichting, vaccinaties (ook gele koorts) en malariapreventie welke nodig zijn voor een plezierig en gezond verblijf in het buitenland.
Wij nemen de tijd om op basis van uw gezondheid en reisgegevens een individueel programma op te stellen met betrekking tot de benodigde vaccinaties en andere preventieve maatregelen die nodig zijn in uw specifieke situatie. Tevens krijgt u van ons voorlichting over onderwerpen die voor u relevant zijn.

Maak het liefst 6-8 weken voor uw reis een afspraak zodat we voldoende tijd hebben om u zo optimaal mogelijk te adviseren en vaccineren. Betreft het echter een last minute reis ook dan is het zeker zinvol om nog een afspraak te maken.
Vul het liefst 1 week voor de gemaakte afspraak een reisanamneseformulier in (middels link boven aan de pagina te downloaden of te verkrijgen op de praktijk),stuur het ingevulde formulier als PDF per email naar ons toe of lever het formulier bij ons in.
Dit geeft ons de mogelijkheid om reeds een voor u persoonlijk advies samen te stellen zodat we in het consult voldoende tijd kunnen besteden aan u en al uw vragen. U kunt ook zelf van te voren informatie inwinnen over je reisbestemming door informatie over inentingen op reis van onze site te bezoeken.


Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum voor Reizigersadvisering (LCR), een overkoepelende organisatie voor reizigersadvisering, geregistreerd als reizigersadviserende Huisarts. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen. Tevens zijn wij gecertificeerd voor het zetten van gele koorts vaccinaties.
Indien het in het verzekeringspakket is opgenomen vergoeden de meeste zorgverzekeraars deze vaccinaties geheel of gedeeltelijk. Welke verzekeraars wat vergoeden bij welk verzekeringspakket is het best rechtstreeks bij de betreffende verzekeraars naar te vragen.

Indien u ingeschreven bent als patiënt kunnen online afspraken gemaakt worden anders bel je 030-7601301.
De tijdens de afspraak voorgeschreven vaccinaties worden besteld door de praktijk. Waarna u een nieuwe afspraak maakt met de huisartsenpraktijk de Uithof om de vaccinaties (injecties/ prikken) te zetten.

Het reisadvies (reisconsult) en het zetten van de vaccins is gedekt door de zorgverzekeraars van patiënten die ingeschreven staan bij de huisartsenpraktijk de uithof. Voor patiënten die niet ingeschreven staan bij de praktijk worden tarieven in rekening gebracht.

De prijzen voor de verschillende vermelde vaccinaties zijn alleen van toepassing indien deze besteld en afgehaald zijn bij de praktijk.

Consult volwassene
vervolgconsult/ zetten vaccinatie
Kinderconsult t/m 15 jaar
vervolgconsult kinderen/ zetten vaccinatie
malariarecept

DTP
TYFUS
HEPATITIS A (vanaf 16 jaar)
HEPATITIS A (tot 16 jaar)
HEPATITIS B
HEPATITIS A+B (combinatievaccin) VOLW.
HEPATITIS A+B (combinatievaccin) KIND
GELE KOORTS
MENINGOCOCCEN A, C, Y, W 135
JAPANSE ENCEPHALITIS
RABIES (intracutaan)
FSME (tekenencephalitis)
Bloedonderzoek Rabies (antistofbepaling)
Hiv test
bloedonderzoek antistoffen Hepatitis A of B
Bloedgroepbepaling
Inentingsboekje
Cholerastempel
Griepvaccinatie
BMR (Bof Mazelen Rode hond)
Tetanus
Pneumokok
Active HIB
 

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
24/7 - online afspraak maken via onze website
24/7 - online afspraken maken via planl webapp

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino