Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus gevoelens van angst, stress en onveiligheid. De POH-GGZ is dagelijks (met uitzondering van vrijdag) bereikbaar voor al uw vragen, van 08.30 uur tot 16.30 uur op telefoonnummer 030-7601301. Voor meer info over corona zie verder op onze site

Het medisch team
De Campus Uithof Huisartsenpraktijk en Huisartsenpraktijk Janskerkhof in Utrecht worden gerund door enthousiaste huisartsen.

De huisartsen:

Mevrouw C van Setten
De heer EJ van der Scheer
De heer T Bronsveld

De assistentes:

Iris Badeau
Armine Nazarian
Hayriya Uzunbay

Zorg op maat
Naast onze algemene medische kennis, weten we als geen ander met welke medische zaken studenten geconfronteerd worden. En dankzij de aangepaste openingstijden en online toepassingen van deze website kunt u altijd snel en gemakkelijk voor een afspraak bij ons terecht.

Zoek een huisarts in Utrecht die bij je past!
Wanneer je in Utrecht komt studeren en wonen, ben je verplicht je in te schrijven bij de gemeente Utrecht. Het is ten zeerste aan te raden je in te schrijven bij een huisarts in Utrecht. Ook je zorgverzekeraar verwacht dit om administratieve problemen te voorkomen. Wat is makkelijker dan als student of medewerker je in te schrijven bij een praktijk die veel diensten online biedt 24 uur per dag. Ook andere patiƫnten zijn natuurlijk van harte welkom. Er is geen beperking als het gaat om inschrijvingen van nieuwe patiƫnten. Ook niet op postcode gebied. De huisartsenpraktijk is open voor iedereen in Utrecht. Oftewel je kan je inschrijven ongeacht waar je woont in Utrecht! Zoek een huisarts in Utrecht met een huisartsenpraktijk die bij je past.

Vestigingen
De huisartsenpraktijk heeft twee vestigingen in Utrecht.
Op het Utrecht Science Park (de Uithof) is de praktijk in Casa Confetti(Leuvenplein 11 3584LA). Dat is naast het bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht op de Heidebelberglaan.
De tweede locatie is in het universiteitskwartier in het centrum van Utrecht op het Janskerkhof(Nobelstraat 2a 3512EN).

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
24/7 - online afspraak maken via onze website
24/7 - online afspraken maken via planl webapp

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino